start soort aanpassing
27 juli 2021 De beurzen Brussen, Frankfurt, Parijs en Lissabon aan de website toegevoegd
2 juli 2021 nieuwe dataset ingelezen en nieuwe set grafieken geuploaded
2 juli 2021 geautomatiseerd aanmaken tabel met koop, verkoop en keep signalen
1 juli 2021 inlezen koersdata van 700 beleggingsfondsen en rendements-analyse over 40 opeenvolgende perioden van 12 maanden met aks vraag: wat heeft het de belegger opgeleverd
16 juni 2021 aanpassen handelsalgoritme met name onderdeel voorspellen komende maand
16 juni 2021 aanpassen handelsalgoritme met name onderdeel voorspellen komende maand
juni 2021 rendements simulatie. doorrekenen wat de handelsrobot oplevert als je alle signalen opvolgt, voor meerdere opeenvolgende perioden van telkens 12 maanden
28 mei 2021 aanpassing algoritme
25 mei 2021 website vertaald in het engels
10 mei 2021 uploaden nieuwe set aan grafieken
10 mei 2021 implementatie nieuwe user registratie
1 mei 2021 inlezen nieuwe dataset. databewerking en genereren nieuwe set aan grafieken
26 april 2021 start gebruik van een footer-menu balk. In deze menu balk is als eerste menu optie de pagina met ‘aanpassingen’ opgenomen.
23 april 2021 User-registratie en het gebruik van een login-procedure. Vanaf nu moeten nieuwe bezoekers zich eerst registreren om gebruik te kunnen maken van de handelsrobot
13 april 2021 Per fonds een extra tabblad toegevoegd met daarin de resultaten van een rendement simulatie c.q. benchmark. Bij de AEX fondsen ontbreken nu nog 3 fondsen i.v.m. een onverwachte fout bij het genereren van de grafieken. De berekeningen voor de fondsen in de AMX volgen deze week. Die van de ASK komen begin volgende week.
8 april 2021 De onderliggende data van de bankadviezen vernieuwd. De bankadviezen eindigen op 31 maart 2021.
April 2021 Tot maart werden de signalen ingedeeld naar vier kwadranten. Deze indeling is gebaseerd op de mate van volatiliteit en de mate van koersdaling/stijging. De combinatie is een maatstaf voor risico. In het verleden werden de signalen ingedeeld naar deze vier rubrieken (lees: risico). Voor de eenvoud is de indeling van signalen los gelaten. Vanaf nu geven wij de signalen weer naar drie groepen: kopen, verkopen of houden.
April 2021 De periode waarover het rendement wordt berekend is aangepast. Vanaf nu is dat telkens 12 maanden. In de vorige versie werd het rendement berekend vanaf 1 januari 2000. Dit heeft als nadeel dat het niet goed mogelijk is om het behaalde rendement te vergelijken met andere partijen. Vanaf nu is dat wel goed mogelijk.
Maart 2021 Per maart zijn er per fonds drie extra tabbladen toegevoegd. Op het eerste tabblad ‘koersverloop’ ziet u de drie grafieken zoals die tot nu toe steeds zijn gepresenteerd. Nieuw is het tabblad ‘Bankadviezen’ en ‘Nieuws’. Het tabblad ‘Bankadviezen’ toont een grafiek met daarin weergegeven het koersverloop en daarboven op de bankadviezen die door verschillende banken – voor het betreffende fonds – zijn afgegeven. De rode stippen geven weer war het beoogde koersdoel is van het advies. De tijdsbalk geeft informatie over de bank die het advies geeft, de datum dat het advies is afgegeven, of u het fonds moet kopen of verkopen en het beoogde koersdoel. Het tabblad ‘Nieuws’ is nog niet gevuld en zal in de loop van Q2 worden geladen.